DE SFEERMAKER IN UW HUIS!

  Kal-fire Fairo 90 hoek link/rechts met vlakke achterwand
Heerlijk bij de gashaard; een goede aanvulling voor het koudere voorjaar en najaar. Met name in combinatie met vloerverwarming. Wij plaatsen o.a. haarden van het merk; Kalfire; DRU; Faber en Thermocet. (zie links)

 Gesloten gashaard

Er bestaat niets fijner dan 's avonds thuis te komen en vanuit de luie stoel de gashaard te doen ontsteken. Heerlijk genieten van het gemak van een gashaard met een nagenoeg realistisch vuur. De moderne gashaarden hebben tegenwoordig bovendien een hoog rendement. Met de bijzondere afvoer is deze in vrijwel elke situatie te plaatsen.

Fairo  

Fairo

De sfeer haarden maken gebruik van een gesloten systeem. De haarden zijn nagenoeg in iedere woning te plaatsen, doordat ze door concentrische kanalen onafhankelijk van de ruimte werken. Dit levert voor u een hoog rendement op, dit in tegenstelling tot de traditionele kachel. Gebruikers prijzen de gashaard om haar bedieningsgemak en het realistische vuur. De Fairo kenmerkt zich doordat deze geen hinderlijke lijsten heeft, waardoor je maximaal zicht op het vuur hebt.

Onderhoud gashaard

Ook een gashaard heeft jaarlijks onderhoud nodig, zodat u een optimale verbranding houd en de veiligheid gewaarborgd blijft.
Wij zijn zeer ervaren in het onderhoud, waardoor we in de regio ook voor het gerenommeerde bedrijf Kalfire het onderhoud van hun haarden verzorgen.